A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Урочистий захід «Україна там, де рідний край!» присвячений Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України

Дата: 23.08.2024 14:01
Кількість переглядів: 12

23 серпня, напередодні Дня Незалежності України, в Біликах відбувся урочистий захід «Україна там, де рідний край!».

Сьогодні ми вшановуємо один із трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю нації.

Щоб віддати данину поваги символу держави та героям, які полягли за незалежність, в селищі Білики відбулося урочисте підняття Державного Прапора . Почесне право підняття було надано ветерану російсько-української війни Олегу Ісаю і учню Білицького ліцею №1 Єгору Бибі.
Хвилиною мовчання присутні вшанували відданих і мужніх патріотів, незламних Героїв-захисників нашої багатостраждальної Батьківщини та поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку - борцю за волю та незалежність України.
Наприкінці заходу присутні гуртом відпустили кольорові кульки у небо, утверджуючи мирні бариви українського прапора!
Захід пройшов у хвилюючій, зворушливій атмосфері. Кожен присутній подумки послав щиру молитву за мир і спокій України, за життя і щастя кожного українця. Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України під мирним небом! Переможного миру і процвітання нашій любій Україні! З Днем народження, Україно!

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора