A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 6

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Сьогодні, 15 лютого 2024 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Бутенках провели урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам, що знаходиться на Алеї Слави.

В урочистостях взяли участь заступник селищного голови Сергій Петров, учасники миротворчих місій та війни в Афганістані, працівники старостинського округу, Бутенківського ліцею, аматори сцени сільського будинку культури.

Присутніх на мітингу привітав заступник селищного голови Сергій Петров. Звертаючись до всіх він відзначив, що цей день свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні роки нести нелегку військову службу в збройних конфліктах світу.

Перед світлою пам’яттю загиблих воїнів-інтернаціоналістів, які не дожили до сьогоднішнього дня, всі присутні схилили голови у хвилині мовчання та поклали квіти до пам'ятника.

Вічна пам’ять героям, які полягли на Афганській землі!
Вічна слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!


« повернутися

Вхід для адміністратора