A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Благодійний концерт до Дня всіх закоханих

Дата: 12.02.2024 10:41
Кількість переглядів: 5

11 лютого 2024 року у Білицькому селищному будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Закоханих "Мелодія кохання", який традиційно відзначається 14 лютого у багатьох країнах світу, як День святого Валентина, пам'ять якого вшановують всі закохані.

В заході взяли участь творчі колективи Білицького, Бутенківського, Бережнівського, Жуківського, Чорбівського будинків культури, Червоноквітівського сільського клубу та Білицької мистецької школи.

Під час святкової концертної програми глядачі мали чудову нагоду помандрувати країною Любові і Кохання, поблукати вулицями великого щастя, слухаючи пісні та переглядаючи хореографічні композиції, що були подаровані солістами, ансамблями малої форми та художніми колективами громади.
Любов’ю «хворіли» в усі епохи, тому про неї так багато написано. Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. А в цей час, ми, як ніколи, прагнемо повноцінного життя під мирним небом. Тому захід ніс і благодійну місію на підтримку ЗСУ, завдяки яким усі мали нагоду поринути у романтичну атмосферу свята. Допомагаючи ЗСУ – ми наближаємо Перемогу!

Під час заходу збирали кошти для підтримки ЗСУ. Загалом вдалося зібрати 3920 гривень.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи, в чиїх серцях кипить любов до України! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні!


« повернутися

Вхід для адміністратора