A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін 2023-2024 н.р.

Дата: 06.12.2023 15:35
Кількість переглядів: 29

У співпраці гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради та комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Білицької селищної ради" 02 грудня 2023 року  розпочато  проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 н.р.

Незважаючи на сигнали повітряної тривоги, які двічі лунали впродовж відведеного на виконання робіт часу, на базі Білицького ліцею №1 олімпіада з географії відбулася з  успішними результатами. Були  проведені   безпекові заходи. Учні, дотримуючись "Алгоритму дій учасників предметних олімпіад у разі оголошення сигналу "Повітряна тривога", продовжили виконувати завдання  в укритті. Відповідальні вчителі слідкували за дотриманням принципів академічної доброчесності.
      У цей день також одночасно з олімпіадою з географії було проведено ІІ етап ХіV Міжнародного мовно-    літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Тривога змусила дотримуватись заходів безпеки, але не завадила учасникам написати  креативно творчі роботи.
      До складу журі   вищезазначених заходів були запрошені вчителі географії, української мови та літератури. Компетентні фахівці визначили найкращі роботи учасників, які будуть представляти заклади загальної середньої освіти Білицької ТГ у ІІІ (обласному) етапі відповідних освітніх змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора