A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

День працівників культурно-мистецької сфери

Дата: 09.11.2023 11:01
Кількість переглядів: 68

Споконвіку музика і слово, пісня і танець, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів.

9 листопада своє професійне свято відзначають усі причетні до культурної сфери. З цієї нагоди, напередодні, у Біликах відбулися святкові урочистості.

Вдячність і шану працівникам галузі культури та мистецтва, які прославляють Білицьку громаду, висловив заступник селищного голови Сергій Петров. У своєму виступі він наголов, що своєю щоденною наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культурно-мистецьких установ звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяють надію на краще.

“Я дякую усім керівникам закладів культури, бібліотекарям, працівникам мистецької школи, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю та безперервний творчий пошук. Ваша діяльність завжди яскрава: ви створюєте людям свято, гідно тримаєте культурний “фронт”, наближаючи нашу Перемогу, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все найкраще та найцінніше. На конкурсах і фестивалях різних рівнів ви прославляєте нашу громаду”, – зазначив у вітальному слові заступник.

З нагоди Дня працівників культури за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культурно-естетичного виховання підростаючого покоління заступник голови громади відзначив нагородами викладача сольного співу Білицької мистецької школи Любов Семененко. Також із нагоди свята грамоти селищної ради отримали директорка БК с. Чорбівка Юлія Шишацька, керівник художній Білицького СБК Алла Мулько, директор Білицького краєзнавчого музею Євгеній Калашник, керівник Народного аматорського хорового колективу "Чебреці" Білицького СБК Микола Валко і керівник Народного хореографічного колективу "Чебреці" Білицького СБК Ольга Попова.

До слів вітань долучився начальник гумнітарного відділу виконавчого комітету Іван Данько. З нагоди прийдешнього свята посадовець вручив Подяки прибиральниці Білицької мистецької школи Світлані Калаушко, робітникові з комплексного обслуговування та ремонту Білицької мистецької школи Олександру Іванченко, керівникові художньому Жуківського СБК Владиславу Олійнику, директору Білицького СБК Людмилі Пугач, колективам Бережнівського СБК та Бутенківського СБК.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Олена Олефірова привітала колег та подякувала за невтомну працю, за творчість та ентузіазм, за мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі як культурне навчання та виховання.

Цінуємо вашу творчість, таланти та організаторські здібності, ваш неоціненний вклад у розвиток нашої громади. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, натхнення та творчих успіхів у роботі, Божого благословення Вам та Вашим родинам!

Приємним доповненням до свята стали виступи творчих колективів та артистів Білицької громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора