A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

День працівників освіти

Дата: 28.10.2023 13:45
Кількість переглядів: 42

День працівників освіти

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.  Це не тільки професійне свято педагогічних працівників. Це свято усіх, хто створює тепло і затишок в школах та садочках, та тих, хто глибоко шанує працю педагога .

28 вересня 2023 року в приміщенні Білицького селищного будинку культури з нагоди Дня працівників освіти відбувся  урочистий  захід за участю керівництва селищної ради та працівників закладів освіти Білицької громади.

З вітальним словом до освітян звернулися Білицький селищний голова  Микола Скрильник, секретар Білицької селищної ради Альона Демиденко, начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради Іван Данько та директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників закладів освіти Білицької селищної ради» Віра Калюжна. Виступаючі наголосили, що попри воєнний стан освітяни Білицької громади продовжують гідно виконувати свої професійні обов’язки, створюючи умови для розвитку кожної дитини, виховуючи справжніх патріотів своєї країни.

За досягнуті успіхи на професійному поприщі працівникам закладів освіти та гуманітарного відділу  було вручено нагороди: Почесну грамоту Полтавської обласної військової адміністрації, грамоти Білицької селищної ради, гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради, подяки, квіти. У залі лунали слова вітання та музика. Присутнім дарували гарний настрій своїми пісенними композиціями відомі вокалісти громади Юлія Шишацька, Максим Рубайко, Надія Фесянова та Маша Сопєлкіна.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора