A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Благодійний рибний фестиваль “FISH CHERVONI KVITY FEST”

Дата: 08.07.2023 19:46
Кількість переглядів: 34

У Червоних Квітах провели благодійний рибний фестиваль “FISH CHERVONI KVITY FEST”

До Дня родини і Дня рибалки 08 липня 2023 року, біля ставка у селі Червоні Квіти Білицької ТГ відбувся благодійний рибний фестиваль “Fish Сhervoni Kvity Fest”. Серед фантастично красивої природи, на березі мальовничого ставочка, можна було насолодитися не тільки краєвидом, але й смачною їжею від місцевих господарів і господинь. І треба віддати належне – вони знають толк у приготуванні кулінарних страв! А також на фестивалі створювали святкову атмосферу і гарний настрій аматорські колективи Білицького, Чорбівського і Червоноквітівського закладів культури. Окрім традиційних атракціонів, протягом всього фестивалю для найменших гостей було організовано веселі конкурси і розваги на піску.

Для любителів рибалки цей день розпочався о 6 годині ранку змаганням з рибної ловлі, участь у яких взяли 17 учасників. Після завершення організатори нагородили переможців медалями, кубками, грамотами і пам’ятними подарунками.

Фестиваль став можливим завдяки організаторам і спонсорам: гуманітарному відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради, депутату Білицької селищної ради, директору ФГ «Червоні Квіти» Петру Івановичу Слокві, старості старостинського округу №5 с. Червоні Квіти Петру Степановичу Онищенко, ФОП Муха Юрію Тимофійовичу, керівнику СГ «Урожай» і ФГ «ДАРІЯ-С» Володимиру Івановичу Стрюку, Жук Ользі Миколаївні, Бондаренко Ігорю Володимировичу.

Благодійний фестиваль завершився, залишивши в кожного відвідувача позитивні емоції та приємні враження. Спільними зусиллями під час заходу було зібрано коштів на підтримку Збройних Сил України в сумі 26.654 грн!

Дякуємо КОЖНОМУ, хто долучився до збору коштів, за ДОБРО, ДОПОМОГУ І ПІДТРИМКУ!!!!

Щастя вашим родинам !!!

Миру серцям та спільної на всіх ПЕРЕМОГИ !!! 



« повернутися

Вхід для адміністратора