A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Випускники шкіл громади отримали свідоцтва про освіту

Дата: 18.06.2023 13:17
Кількість переглядів: 18

      13-16 червня у 2023 році у школах Білицької громади відбулися  урочисті заходи  з нагоди вручення свідоцтв випускникам.

      Свідоцтво про базову загальну середню освіту отримали  97 випускників 9-х класів закладів освіти Білицької селищної ради, з них 9 з відзнакою.

      46 одинадцятикласників  отримали свій документ-путівку в доросле життя – життя зі своїми радощами й труднощами, бо безтурботна шкільна пора залишилась позаду.

      На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань. Адже вони провели ще один нелегкий навчальний рік у час повномасштабної війни – під звуки повітряної тривоги з частими перебуваннями в укриттях…  .

         Але і в цей надскладний для всіх час  вчителі громади змогли організувати начальний процес, а діти – отримати документи про освіту.

      Випуск зі школи був проведений  в урочистій атмосфері в дружному колі вчителів, батьків та гостей.

    Привітати  випускників прийшли  Білицький селищний голова Микола Скрильник (Білицький ліцей №1), перший заступник Білицького селищного голови Ігор Федь (Бутенківський ліцей), начальник гуманітарного відділу Іван Данько (Білицький ліцей №1, Білицька гімназія №2), провідний спеціаліст сектору культури, молоді та спорту гуманітарного відділу Марина Гармаш (Білицька гімназія №3).     

       Позаду довгий шлях до знань, але попереду відповідальна та  захоплива дорога до   майбутнього!

            Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися та навчати. За те, що можемо приділяти увагу таким важливим і потрібним етапам життя наших дітей! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора