A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Свято останнього дзвоника

Дата: 07.06.2023 12:00
Кількість переглядів: 28

7 червня 2023 року в  закладах освіти Білицької громади  відбулося Свято останнього дзвоника

 

Мелодією дзвоника, веселим сміхом дітей та урочистими лінійками закінчився навчальний рік у школах   Білицького краю , зібравши в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і педагогів

 

За доброю традицією учнів, вчителів, батьків вітали зі святом керівники  закладів, представники Білицької селищної ради, виконавчого комітету та гуманітарного відділу , старости.

Цьогоріч у   закладах освіти  громади свідоцтво про повну загальну середню освіту отримають  46  випускників 11-х класів , свідоцтво про базову загальну середню освіту  - 97 випускників 9-х класів ( з них 8 з відзнакою).  Золоту медаль  буде вручено випускниці Білицького ліцею №1 Маньківській Оксані.

 Учнів, що мають високі показники в навчанні, активно ведуть громадське життя, представляють свій   заклад освіти та громаду на різних рівнях, нагороджено грамотами.

Дякуємо Збройним силам України, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти на своїй рідній Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора