A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Мама, тато, я – спортивна сім’я Білицької громади 2023 року!

Дата: 15.05.2023 14:18
Кількість переглядів: 8

Мама, тато, я – спортивна сім’я Білицької громади 2023 року!

14 травня на штучному майданчику смт Білики відбулося сімейне спортивне свято « Мама, тато, я - спортивна сім’я» Білицької територіальної громади з нагоди Міжнародного дня сім'ї. Ці змагання є цікавими, захоплюючими, оскільки поєднують у собі не тільки спорт, розваги та бажання перемогти. Адже за щоденними клопотами сім’ям не так вже часто випадає нагода разом провести час ,дружно позмагатися та відчути себе єдиною командою. З привітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови Сергій Петров і побажав всім сім’ям вдалого виступу та привітав з міжнародним днем матері. Цього року в змаганнях брало участь 9 сімей з усієї громади.

Програма змагань включала в себе : естафети з м’ячами, обручами,стрибки з місця, збивання кеглів, спортивну вікторину, конкурс на найкраще виконання малюнку «Переможна Україна » .У загальнокомандному заліку 3 місце зайняла сім’я Шовкоплясів (с. Бутенки), 2 місце -сім’я Казиродів (смт Білики), l місце - сім’я Вовченків ( смт Білики). У конкурсі малюнків 1 місце - сім’я Казиродів (смт Білики), 2 місце – сім’я Вовченків ( смт Білики), 3 місце - сім’я Шовкоплясів (с. Бутенки). Також були нагороджені сім’я Стокоз (с. Чорбівка) в номінації «Улюбленці вболівальників», сім’я Казиродів (смт Білики) в номінації «Влучні стрільці», сім’я Білоконів (с. Червоні Квіти) в номінації «Найспритніша сім’я», сім’я Бастракових ( с. Дрижина Гребля) в номінації «Жага до перемоги».

Всі учасники були відзначені грамотами та цінними подарунками. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами відповідного ступеня.

Дякую суддівській колегії Володимиру Савченку, Володимиру Морозу та Сергію Жуку за якісний арбітраж. Поважному журі - Георгію Горголі та Олені Олефіровій за швидкий підрахунок результатів. Вікторії Савченко директору Білицького ліцею №1 за залучення учнів та їхніх батьків до спортивного свята та за можливість провести змагання на майданчику Білицького ліцею №1.

Дякую ЗСУ за можливість займатись улюбленою справою!

Чекаємо на нашу головну перемогу!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Вхід для адміністратора