A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Бронзові призери з мініфутболу

Дата: 24.04.2023 12:10
Кількість переглядів: 13

22 квітня 2023 року на майданчиках зі штучним покриттям с. Щербані і спортивному комплексі с. Розсошенці за сприяння Управління молоді та спорту Полтавської ОВА і Полтавського обласного відділення НОК УКРАЇНИ відбулися фінальні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО ВФСТ Колос у Полтавській області з міні-футболу серед юнаків 2008 року народження і молодших.

До Полтави прибули вісім кращих команд області (із 27 учасників) , які здобули право змагатися за звання чемпіона. Путівку у фінал виборола і команда Білицької ТГ, сформована із футболістів Бутенківського ліцею, вигравши зональні змагання у Санжарах. Учасники фіналу були розподілені на дві підгрупи. За жеребом суперниками наших хлопців стали футболісти з Оржиці, Козельщини та Терешків. У стартовому матчі футболісти Білицької ТГ перемогли команду із Оржиці - 2:0 (голи Безуб Михайло та Опара Денис), а от у наступному проти Терешків ми зазнали першої поразки на цьому турнірі - 1:3. В заключному матчі, який вирішував хто продовжить боротьбу за медалі, доля знову звела нас з командою Козельщинської ТГ. Суперники вже добре вивчили один одного і намагалися зіграти максимально надійно, використавши при нагоді слабкі сторони суперника. Але у нашої команди був джокер в особі Опари Дениса, який дальнім ударом відкрив рахунок. Ще до перерви козельщанські футболісти відновили рівновагу але Денис знову виводить білицьких футболістів вперед. І знову нічия 2:2 ( дежавю із зональними змаганнями у Санжарах). Але нашу команду влаштовувала лише перемога і її приніс Сергієня Віталій, забивши гол на останніх хвилинах гри. У матчі за третє місце нас чекали однолітки із Гадяча. Бронзовий фінал наші хлопці провели зібрано, організовано і впевнено перемогли гадяцьку команду з рахунком 4:1 ( хет-триком відзначився Опара Денис і один гол на рахунку Сергієні Віталія). Разом із радістю перемоги юні футболісти отримали бронзові медалі та дипломи. Кращим гравцем у складі нашої команди визнано капітана Опару Дениса. Вітаємо бутенківських хлопців з цим високим досягненням і з тим, що вони гідно представили Білицьку громаду на обласних змаганнях!

Склад команди Білицької ТГ - бронзових призерів першості області: Опара Денис (к), Блажко Назар, Сергієня Віталій, Бєсєдін Максим, Безуб Михайло, Биков Михайло, Магарамов Орхан, Скомаровський Олександр, Могила Станіслав, Салата Олексій, Кирлик Віталій.


« повернутися

Вхід для адміністратора