A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

«Весняний кубок» Білицької ТГ

Дата: 17.04.2023 10:07
Кількість переглядів: 9

«Сокіл» виграє «Весняний кубок» Білицької ТГ

У суботу, 15 квітня відбувся фінал Весняного кубка Білицької ТГ з мініфутболу між командами «Сокіл» смт. Білики - «Червоні Квіти» с. Червоні Квіти

Фінал видався напруженим, безкомпромісним, цікавим — такий, як і повинен бути вирішальний поєдинок, в якому у грі перебувають трофей та звання найкращого. Цього дня влучнішими були футболісти команди Сокіл, які і стали володарями Весняного кубка Білицької ТГ з мініфутболу сезону 2023 року, здобувши перемогу над своїми суперниками із Червоних Квітів з рахунком 7:4.

Найкращими гравцем фіналу став Владислав Корнієнко - команда «Сокіл» , кращим бомбардиром став Богдан Булига - команда «Сокіл», титул кращого воротаря завоював Ігор Зубко команда - «Сокіл», кращий захисник став Михайло Білокінь - команда «Червоні Квіти» вони, як і команди-фіналісти, отримали заслужені нагороди.

Також було вручено подяки та спортивні статуетки суддям, ( Володимиру Савченку, Володимиру Морозу,Миколі Мигулі, Миколі Нестеренку та Юрію Комлєву) за якісний арбітраж та популяризацію мініфутболу в Білицькій територіальній громаді.

Вітаю переможців та бажаю наступних спортивних перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора