A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Благодійний турнір з настільного тенісу

Дата: 07.04.2023 10:03
Кількість переглядів: 18

У Біликах провели благодійний турнір із тенісу настільного.

06 квітня в Білицькій громаді відбувся благодійний турнір з настільного тенісу з нагоди Всесвітнього дня тенісу настільного на підтримку ЗСУ. Змагання відбувалися за коловою системою серед працівників установ та закладів Білицької ТГ.

На початку змагань з всіх учасників привітав Іван Данько, начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради який побажав результативної та емоційної гри кожному учаснику.
Боротьба за призові місця була надзвичайно напруженою та цікавою. У результаті змагань кращим із кращих став Микола Мигуля ( вчитель фізичної культури Бутенківського ліцею ), друге місце отримав Сергій Климань (поліцейський офіцер громади смт. Білики), третє місце зайняв Сергій Ананенко (завідувач сектору культури, молоді та спорту виконавчого комітету Білицької селищної ради ).
Призери змагань були відзначені грамотами та медалями, а всі учасники нагороджені пам’ятними подарунками. Кошти (1800 грн.) зібрані в рамках даного благодійного турніру будуть передані для закупівлі необхідних речей нашим захисникам.

Велика вдячність головному судді Володимиру Савченко за якісне та професійне суддівство.

Дякуємо всім учасникам та спортивним інструкторам за участь та самовіддачу

Дякуємо ЗСУ за можливість займатись улюбленою справою!

Чекаємо на нашу головну перемогу!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! 



« повернутися

Вхід для адміністратора