A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Відкриття Класу Безпеки

Дата: 18.04.2023 10:43
Кількість переглядів: 44

Сьогодні, 17 квітня 2023 року , в день  професійного свята пожежної охорони України в Білицькому ліцеї №1 Білицької селищної ради було урочисто відкрито клас безпеки, третій в Полтавському районі!

Кожна школа виконує своє основне завдання—надання освітніх послуг. Але в умовах нашого сьогодення, коли ми виборюємо спільну перемогу, освоєння навичок безпеки життєдіяльності є головним здобутком учасників освітнього процесу. Тому, відповідно до  наказу МОН , за сприяння селищного голови Миколи Скрильника у Білицькій громаді було обладнано та відкрито клас безпеки. Завдяки співпраці гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради, Білицького ліцею №1, полтавських, білицьких та кобеляцьких  рятувальників, білицької амбулаторії  КНП «Центр ПМСД»,  поліцейських офіцерів громади, а також представників ювенальної превенції було оснащено наочним матеріалом цей кабінет.
Проєкт «Клас безпеки» спрямовано на вивчення та профілактичну роботу з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань правил пожежної, мінної безпеки, цивільного захисту, домедичної допомоги, психологічного розвантаження , розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій .  
 В класі безпеки оснащено 7 локацій, а саме:
-  пожежної безпеки,
-  мінної безпеки,
-  перегляду відеоуроків та презентацій,
-  психологічного розвантаження,
-  домедичної допомоги,
-  безпеки життєдіяльності,
-  ігрова.
Учасникам заходу було запропоновано взяти участь в різних майстер-класах на відповіних локаціях: 
-    Учні 1-4 класів взяли участь бесіді з  мінної безпеки;
-    Учні 5-8 класів долучилися до уроку з домедичної допомоги, а гуртківці «Школи безпеки» показали першокласний майнстрім з пожежної безпеки.
Дякуємо всім, хто долучився до відкриття класу безпеки в білицькій громаді!



« повернутися

Вхід для адміністратора