A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Тренінг «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття»

Дата: 29.03.2023 15:59
Кількість переглядів: 48

Відео з тренингу

Протягом 27-28 березня за співпраці гуманітарного відділу Білицької селищної ради та Lions Clubs International Foundation та «Lions Quest»  у Білицькій громаді на базі Білицького ліцею №1 проведено тренінг Людмилою Дяченко за програмою позитивного розвитку Lions Quest «Соціальні та емоційні компетентності  ХХІ століття»

для вчителів, класних керівників, психологів, соціальних працівників, заступників директора з навчально-виховної та виховної роботи ліцеїв та філій громади.
Під час тренінгу учасники засвоїли практичні навички коучингу, фасилітації, модерації, ненасильницького спілкування, педагогіки партнерства. 
Головними завданнями тренінгу були:
-  підтримка розвитку здібної здорової молоді з сильним характером;
-  визначення ключових елементів розвитку молоді  та попередження шкідливих звичок і булінгу;
-  використання матеріалів програми в роботі
-  створення дружнього середовища у класі та школі.
Опанували різні методи навчання та викладання. Познайомилися з поняттям множинного інтелекту, з’ясували які ж це «соціально-емоційні компетентності». Використовуючи інтерактивний метод «ажурна пилка»  працювали  групами для вивчення великого об’єму матеріалу та моделювали урок. Тренер розповіла, які методики використовувати під час батьківських зустрічей  та звернула увагу на особливості залучення батьків у виховний процес.
Під час кави-брейк спілкувалися, ділилися власним досвідом викладання та взаємодії з учнями та їх батьками. Під час рефлексії поділилися своїми враженнями, думками, особливостями застосування методик та вправ на своїх предметах в майбутньому. Щиро вдячні за нові знання та досвід. Однозначно, програма відкриває широкі можливості вчителю для виховання всебічно і гармонійно розвиненої особистості готової до життя в соціумі.


« повернутися

Вхід для адміністратора