A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Придбано спорядження для ЗСУ

Дата: 22.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 34

Україна переживає складні часи, пов’язані зі збройною агресією російської федерації. Захист Вітчизни та підтримка Збройних Сил України є завданням не тільки військових, а й кожного з нас. У цьому контексті велику роль відіграють благодійні заходи, які сприяють збору коштів на підтримку військових.

         У спільній ініціативі Білицької селищної ради, гуманітарного відділу виконавчого комітету та безпосередній участі працівників закладів, установ, комунальних господарства громади у лютому-березні 2023 року було проведено ряд благодійних заходів та організовано збір коштів для потреб ЗСУ.

         За результатами проведеної роботи зібрані кошти витрачено на придбання квадрокоптеру DJI Mavik 3 вартістю 88 500 грн, який вже передано військовим та активно використовується для виконання бойових завдання ЗСУ.

Днями було придбано тепловізор монокуляр Guide TrackIR вартістю  60 434 грн, який, разом з раніше придбаним повербанком ( 40000 мА/г) вартістю 3 200 грн, Білицький селищний голова Микола Скрильник, начальник гуманітарного відділу  Іван Данько та представники громадськості 22 березня 2023 року вручили військовому, жителю Білицької громади, який проходить відповідну підготовку в м. Полтава та найближчими днями буде відправлений в зону бойових дій. 

Українські військові продовжують демонструвати міць та витримку у бою з російським окупантом. А ми продовжуємо допомагати їм необхідним спорядженням.

Благодійні акції на потреби ЗСУ триватимуть. Долучайтеся!!!

Наближаємо нашу Перемогу разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора