A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Меморандум про співпрацю

Дата: 14.03.2023 18:13
Кількість переглядів: 61

Білицька  громада і Полтавський національний педагогічний університет ім.В.Г.Короленка підписали Меморандум про співпрацю

Дивитися відео зустрічі

14 березня 2023 року  відбулася робоча зустріч представників Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка і  Білицької громади.

Білицький селищний голова Микола Скрильник,  представники місцевої влади, керівники  закладів освіти громади  зустрілися із ректоркою педуніверситету Мариною Гриньовою і деканами факультетів.  До заходу долучилися учні 9-11 класів  Білицького ліцею №1 та Бутенківського ліцею ім.Ю.П. Дольд-Михайлика.

Начальник гуманітарного відділу Білицької селищної ради Іван Данько ознайомив присутніх з мережею закладів освіти громади та їх учнівським контингентом, зазначив завдання, які виконує орган  управління освітою громади.

Під час зустрічі представники громади й освітньої інституції обговорили аспекти співпраці і форми взаємодії. Професорка Марина Гриньова  повідомила  про бакалаврські і магістерські освітні програми, сертифікатні програми і курси підвищення кваліфікації, специфіку кожного із семи факультетів університету, активності студентської ради, творчі колективи, оновлення кампусу. Та найбільшою привабливістю університету, на думку його очільниці, є професорсько-викладацький склад і співробтники.

Декани   представили  свої факультети, дослідницькі центри, програми академічної мобільності, проєкти кафедр, спрямовані на задоволення запитів громад.

Презентацію про особливості вступної кампанії 2023 р. представила відповідальна секретарка приймальної комісії Марина Тесленко.

Науковці провели учням урок- презентацію, у різний спосіб представивши спеціальності, за якими в університеті здійснюється підготовка.

Селищний  голова Микола Скрильник  і ректорка Марина Гриньова підписали Меморандум про співпрацю між Білицькою громадою і ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Микола Скрильник підкреслив, що Білицька громада зацікавлена у співпраці із Полтавським НПУ ім.В.Г.Короленка: широка профорієнтаційна робота, методичне і наукове консультування учителів, проведення спільних заходів.

Селищний  голова запевнив, що така співпраця буде корисною і для Білицької громади, і для Полтавського національного педагогічного університету.

Меморандум також передбачає проведення спільних заходів, конференцій, круглих столів, підвищення кваліфікації вчителів, організацію навчання за перехресними освітніми програмами.

Ректорка Марина Гриньова і колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка подякували за можливість подальшої співпраці і підтримку української освіти у надскладний для України час.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора