A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Волейболістки Білицької громади бронзові призери Полтавського району

Дата: 25.02.2023 18:25
Кількість переглядів: 16

Відео з місця події (скачати)

25 лютого в спортивних залах Розсошенської і Терешківської гімназій відбулися змагання чемпіонату Місцевого осередку ГО ВФСТ Колос у Полтавському районі з волейболу серед жінок. В змаганнях взяли участь вісім команд .

Ігри проходили в напруженій боротьбі і відзначалися непоступливістю в кожному ігровому епізоді. І в той же час на майданчиках панувала щира і дружня атмосфера. Наша команда отримала поразку від команди Опішнянської громади, але, здолавши команди Щербанівської та Мачухівської громад, отримала можливість боротися за третє місце, де наші дівчата здолали своїх опоненток із Зіньківської громади та отримали бронзову нагороду турніру.

Нагородження переможців і призерів провів голова Місцевого осередку ГО ВФСТ Колос у Полтавському районі Микола Півень. Тепер наша команда буде готуватися до обласного чемпіонату ГО ВФСТ " КОЛОС", який розпочнеться з наступної суботи.

Дякую нашій команді та спортивному інструктору Миколі Нестеренку за незабутні враження та перемогу. Бажаю міцного здоров’я та нових спортивних перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора