A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА ТА ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 05.12.2022 10:53
Кількість переглядів: 222

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА ТА ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Відео з місця події

2 грудня в Білицькому будинку культури відбулися урочистості, присвячені Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних Сил України. Свята не випадково стоять поруч у календарі, в житті ці два покликання тісно пов’язані між собою. Тисячі українців згуртувалися, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність держави.

Хвилиною мовчання на урочистостях вшанували військовослужбовців, які захищали територіальну цілісність України.

Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту неньки - України. На цьому наголошував Білицький селищний голова Микола Скрильник. Вітаючи всіх присутніх з святами, висловив слова щирої вдячності та глибокої шани військовослужбовцям та волонтерам за їх важливу і відповідальну роботу, вручив Грамоти та Подяки Полтавської районної військової адміністрації та Білицької селищної ради за активну громадську позицію, патріотизм, значний колективний внесок у розвиток волонтерського руху та підтримку військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність України, та з нагоди Міжнародного дня волонтера і Дня Збройних Сил України .

Найтепліші вітання на адресу наших волонтерів та захисників, які стоять на варті нашого спокою, нашого кордону лунали від народного аматорського пісенно - танцювального колективу «Чебреці».

Під час урочистостей було зібрано кошти на підтримку Збройних Сил України в сумі 7 тис.грн.

#Вірю_в_ЗСУ


« повернутися

Вхід для адміністратора