A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Семінар-практикум для професійної спільноти вчителів початкових класів

Дата: 02.12.2022 18:01
Кількість переглядів: 83

         2 грудня 2022 року на базі Білицького ліцею №1 проведено семінар-практикум для професійної спільноти вчителів початкових класів нашої громади.

         Нас привітно зустріла практичний психолог Юлія Якименко та запросила на традиційне нушівське ранкове коло, яке завершила мудрою притчею про педагога та його відданість своїй справі. Директор ліцею Вікторія Савченко з гордістю презентувала нам свій заклад освіти. Після такої теплої зустрічі учасники заходу перейшли до робочих питань.

         Одне із перших — Сертифікація педагогічних працівників. У цьому році серед 2000 зареєстрованих педагогів України допущено до другого та третього етапів 1 171 учитель. Нашу громаду представляла учитель 4 класу Білицького ліцею №1 Дробина Олена Станіславівна, яка набрала 144 бали із 160 максимальних, пороговий бал - 122. Щирі вітання з нагоди отримання Сертифікату Олена Станіславівна отримала від учасників спільноти  та директора школи.

         У процесі роботи  методист гуманітарного відділу Валентина Городецька наголосила на викликах нової української школи в умовах сьогодення, звернула увагу на  її реформи,  пріоритетні напрямки  освітньої діяльності, питаннях щодо наскрізного національно-патріотичного виховання школярів та ін.

         Керівник спільноти, досвідчений учитель-практик Віра Михайлівна Ємець, зупинилася на методиці організації та проведення практичних робіт з молодшими школярами. Представники кафедри учителів початкових класів Білицького ліцею №1 Віра
Ємець, Вікторія Бабенко та Олена Дробина провели практичну роботу в групах (по класах), а саме: “Щоденні 5” і “Щоденні 3”.

         Завершили роботу креативною рефлексією. Створена атмосфера  додала педагогам ще більше позитиву та бажання якомога частіше зустрічатися в очному форматі, коли обмін досвідом та практикою є найбільш продуктивним.



« повернутися

Вхід для адміністратора