A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

День працівників культури та аматорського мистецтва

Дата: 10.11.2022 09:44
Кількість переглядів: 41

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА В БІЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Відеозапис концерту

9 листопада у Білицькій громаді відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, в яких взяли участь представники закладів культури з усіх стростинських округів нашої громади.

У цей день ми вшановуємо тих, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток громади, займається аматорською творчістю.

Заступник Білицького селищного голови Сергій Петров та начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету селищної ради Іван Данько, вітаючи з професійним святом працівників закладів культури, подякували за самовіддану працю, за ініціативність під час організації та проведення благодійних ярмарків на підтримку Збройних Сил України, за активну громадську позицію, ефективну волонтерську діяльність на території громади під час дії воєнного стану, вручили грамоти Білицької селищної ради та гуманітарного відділу виконавчого комітету селищної ради.

На урочистостях зазначалося, що серед працівників закладів культури громади є ті, хто особисто або чиї рідні та близькі боронять Україну в лавах ЗСУ. Ми вдячні всім за боротьбу на військовому та культурному фронті.

Святкового та гарного настрою присутнім на урочистостях додавали музичні вітання від талановитих виконавців нашої громади.

                                                                                                                               Олена Олефірова


« повернутися

Вхід для адміністратора