A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

З Днем Незалежності, вільна Україна!

Дата: 24.08.2022 12:05
Кількість переглядів: 71

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, УКРАЇНО!

День Незалежності України – головне державне свято нашої держави, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення Незалежності України. Офіційно День Незалежності почали святкувати з 1992 року. 

23 та 24 серпня з нагоди 31-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України в Білицькій територіальній громаді відбулися  урочистості. Участь у заходах взяли: селищний голова Микола Скрильник, депутати, представники виконавчого апарату  та  гуманітарного відділу, служби у справах дітей Білицької селищної ради, керівники та вчителі закладів освіти, культури, працівники будинків культури та бібліотек.

Під звуки державного гімну України біля будівлі селищної ради відбулось урочисте підняття Державного Прапора України.

          З вітальним словом до громади виступив  голова селищної ради Микола Скрильник.

До погруддя  пам’ятника   Тарасу Шевченку (смт. Білики), меморіального пам’ятника загиблим у зоні проведення антитерористичної операції, що знаходиться в Сквері Героїв села Бутенки,   учасники зібрання поклали живі квіти.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Віримо в ЗСУ, віримо в  безхмарне мирне майбутнє нашої  України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до своєї громади та неньки України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Віримо – ми її досягнемо!

СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Відео привітання



« повернутися

Вхід для адміністратора