A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

8-9 Травня - День Пам'яті та Примирення

Дата: 08.05.2022 15:48
Кількість переглядів: 591

8 й 9 травня - День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цього року пам'ятні дати 8 й 9 травня - День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва.

Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом у Другій світовій війні, пам’ятає усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів.. Подвиг переможців у тій страшній війні з гідністю продовжують бійці, які сьогодні відстоюють територіальну цілісність держави.

Для нас пам’ятні дні символізують не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну трагедію. Пам’ятаймо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю - завжди перемагає.

В День пам’яті та примирення працівниками виконавчого комітету селищної ради, структурних підрозділів та представниками громадськості було вшановано пам’ять загиблих воїнів покладанням квітів та хвилиною мовчання.  В освітніх закладах громади 9 травня о 09.00 год. буде проведено єдиний тематичний онлайн-урок з майстер-класами по виготовленню квітки пам’яті.

Наша пам’ять у часі безмежна.

Слава Україні!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора