A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Описовий звіт про стан та розвиток фізичної культури та спорту

Дата: 02.02.2022 09:01
Кількість переглядів: 79

Фізична культура як складова загальної культури, суспільними проявами якої є фізичне виховання та масовий спорт, є важливим чинником здорового способу життя, профілактики захворювань, організації змістовного дозвілля та створення умов для всебічного гармонійного розвитку людини.

У свою чергу фізкультурно-оздоровча діяльність є одним із  напрямків впровадження фізичної культури, поряд із фізичним вихованням та розвитком масового фізкультурно-спортивного руху. Даний вид діяльності спрямований на підтримання та зміцнення здоров’я у виробничій, навчально-виховній і соціально-побутовій сферах -  так визначено Законом України «Про фізичну культуру та спорт». Основні ж напрямки щодо організації фізкультурно-оздоровчої діяльності визначаються в державній програмі розвитку фізичної культури і спорту в Україні.                                                    

Фізкультурно-оздоровча робота в громаді та спортивні заходи здійснюються у відповідності  обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням сесії обласної ради від 29 грудня 2020 року № 44,до Програми розвитку масового спорту за місцем проживання  на 2021 рік в Білицькій територіальній громаді, рішення шостої сесії восьмого скликання Білицької селищної ради від 25 березня 2021 року. Для заохочення спортсменів створено "Положення про матеріальне заохочення спортсменів та спортивних інструкторів Білицької селищної ради-переможців та призерів офіційних міжнародних, всеукраїнських та обласних змагань" від 25 травня 2021 р.

 

Описовий звіт про стан та розвиток фізичної культури та спорту

 


« повернутися

Вхід для адміністратора