A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Про конкурс на заміщення вакантної посади директора Білицького краєзнавчого музею

Дата: 01.02.2022 16:33
Кількість переглядів: 374

Відповідно до наказу гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради від  01 лютого 2022 року №  «Про проведення конкурсу на  заміщення вакантної посади директора Білицького краєзнавчого музею Білицької селищної ради»,  з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора Білицького краєзнавчого музею Білицької селищної ради, що знаходиться за адресою: площа Історична, 3, смт. Білики, Полтавський район, Полтавська  область, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора  Білицького краєзнавчого музею Білицької селищної ради .

Строк   подання документів  для участі  в конкурсному  відборі   з  01 лютого  2022 року  по 02 березня 2022 року.

Конкурс   на  заміщення   вакантної   посади   директора  Білицького краєзнавчого музею Білицької селищної ради відбудеться 21 березня  2022 року о 14.00 год в залі засідань Білицької селищної ради за адресою:

вул. Кобеляцька, будинок 53а, смт. Білики.

         Вимоги до претендентів на вакантну посаду директора  Білицького краєзнавчого музею Білицької селищної ради:

  1. є громадянином України;
  2. вільно володіє державною мовою;
  3. має вищу освіту;
  4. стаж роботи у сфері культури не менше трьох років.

Для участі у конкурсі подають такі документи:

  1. заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  2. автобіографія,  що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність,  посаду  ( заняття ), місце роботи, громадську роботу ( у тому числі на виборних посадах ),  контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність судимості;
  3. копія паспорта громадянина України;
  4. копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною);
  5. копія трудової книжки;
  6. мотиваційний лист довільної форми;
  1. проект програми розвитку музею на один і п’ять років;
  2. пропозиції від громадських організацій та трудового колективу працівників закладів культури Білицької територіальної громади щодо кандидатур  для включення до складу конкурсної комісії надаються з 01 лютого 2022 року до 10 лютого 2022 року включно;
  3. початок формування конкурсної комісії 11 лютого 2022 року.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Зазначені документи подаються особисто у визначений в оголошенні строк. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства культури України від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», постанови Кабінету Міністрів України від 22 січня 2005 року № 82 «Про реалізацію окремих положень частини другої статті 28 Закону України «Про музей та музейну справу».

Призначення керівника закладу культури здійснюється начальником гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради строком на п’ять років. Призначення керівника закладу культури здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення контракту.

Документи подаються до гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради  за адресою:   вул.  Надворсклянська,   буд. 201 а,  смт.  Білики, Полтавський район, Полтавська область, 39220, методисту гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради Безручко Людмилі, тел.0958298941, електронна пошта - gum.viddil.2020@gmail.com.

Оголошення_скачати


« повернутися

Вхід для адміністратора