A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Зустрічаймо свята з чудовим настроєм та солодким задоволенням!!!

Дата: 20.12.2021 15:45
Кількість переглядів: 1246

Хоч цьогорічна зима і не поспішає засипати землю снігом, проте передноворічний настрій уже витає в повітрі: підморгує вогниками гірлянд у вікнах, виблискує дощиком на ошатних ялинках, лунає піснями з радіоприймачів.

Святкова атмосфера панує й у садочках та школах Білицької громади. Особливо чекають на чудеса діти, адже щороку День святого Миколая  та Новий рік приносять їм чарівне дійство і цілу гору позитивних емоцій та подарунків.

Вже традиційно, напередодні свят  за ініціативи Білицького селищного голови Скрильника Миколи Володимировича та виконавчого комітету Білицької селищної ради було придбано подарунки для всіх вихованців садочків та учнів шкіл громади.

Особливу увагу приділено  дітям з інвалідністю, сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, ці категорії школярів отримають додаткові подарунки. 

Для організованого проведення свят гуманітарним відділом виконавчого комітету Білицької селищної ради придбано подарунків на суму    118 тисяч гривень,  тож кожен вихованець та учень Білицької громади зустріне Новоріччя з солодощами.

Приємно відзначити, що ініціативу Білицького селищного голови   та його небайдуже ставлення до наймолодших мешканців громади підхопили спонсори та меценати (підприємці, як окремі аграрії,  так і сільськогосподарські  товариства), які долучилися до вітань та придбали подарунки до Дня святого Миколая для вихованців Бутенківського, Дрижиногреблянського, Марківського, Кустолово-Кущівського, Бережнівського, Жуківського садочків.

А вихованців найчисельнішого садочка громади - Білицького   «Дзвіночка» - привітали та вручили солодкі подарунки Білицький селищний голова Скрильник Микола  Володимировича та начальник гуманітарного відділу Данько Іван Борисович,  які були запрошені на свято.   

Тож зустрічаймо свята з чудовим настроєм та солодким задоволенням!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора