A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 09.11.2021 07:24
Кількість переглядів: 64

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ваше професійне свято - це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. Саме завдяки вашим мистецьким здобуткам культура Білицької громади - це краса, гордість і незмінне багатство України. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі зміни у нашому житті.

Щиро вдячні працівникам сільських будинків культури та клубних закладів, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

Зичимо кожному, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі, - натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури!

Олена Олефірова.


« повернутися

Вхід для адміністратора