A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету
Білицької селищної ради

Інструктивно-методична нарада

Дата: 23.09.2021 18:50
Кількість переглядів: 88

               Гуманітарним відділом Білицької селищної ради 23 вересня 2021 року проведено інструктивно-методичну нараду для  заступників директорів  з виховної роботи, керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників та педагогів-організаторів громади.

 

         На  online-зустрічі обрано керівника  професійної  педагогічної спільноти Анастасію Чишкалу,  педагога-організатора опорного закладу “Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1”, та її заступника Світлану Кравчину  педагога-організатора опорного закладу “Бутенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім. Ю.П.Дольд Михайлика”. Також обговорено методичні рекомендації щодо організації виховної роботи у 2021-2022 навчальному році.

         До зустрічі долучилася практичний психолог опорного закладу “Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1” Юлія Якименко, яка зосередила увагу учасників зібрання на актуальному питанні “Створення безпечного освітнього середовища у закладі загальної середньої освіти” та внесла роз’яснення щодо алгоритму дій педагогів у разі прояву булінгу в учнівському колективі.

         Дискусійну панель в організації виховної роботи провела методист гуманітарного відділу Валентина Городецька. У процесі спілкування та обговорення плану роботи на навчальний рік було висунуто пропозицію організувати протягом навчального року   п'ять   тематичних акцій і внести їх до плану діяльності спільноти. Координацію в проведенні кожної, відповідно до обраного спрямування, взяли на себе фахівці виховної роботи  двох опорних закладів громади та трьох філій.

          Атмосфера позитивного психологічного клімату на конференції вселяла надію подальшої плідної співпраці всіх учасників протягом навчального року.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора